Wanneer & voor wie?

Wanneer je last hebt van stress, ‘oud zeer’, angst, somberheid, onvrede of andere klachten dan kan het erg moeilijk zijn daar op eigen kracht uit te komen. Misschien zie je door de bomen het bos niet meer, ben je in de drukte van het alledaagse leven jezelf kwijtgeraakt, en vraag je je af: is dit het nou? wil ik dit wel? wie ben ik eigenlijk? wat wil ik echt?

Je bent zoveel meer dan je klachten en problemen. Maar éénmaal gevangen in een vicieuze cirkel of negatieve spiraal, dan voeren negatieve gedachten de boventoon, met alle gevolgen van dien. Gun je jezelf (professionele) hulp?

Waarom juist naar een psycholoog?

Als je vastzit in een moeilijke fase van je leven is het gelukkig steeds vanzelfsprekender om daar professionele ondersteuning bij te zoeken. Of het nu om een individueel of relatieprobleem gaat, een aantal gesprekken met iemand met kennis en ervaring, iemand zonder een verdere rol in je leven, kan flink opluchten en je verder op weg helpen.

Hoe fijn is het dat er eens iemand objectief met je meekijkt, je laat zien wat je misschien over het hoofd hebt gezien, of je kan begeleiden zodat je fysiek en psychisch kunt herstellen, zonder dat je het wiel zelf hoeft uit te vinden?

Als psycholoog kijk ik naar de mens achter de klachten, en naar het geheel: lichaam, geest en ziel (en de wisselwerking daartussen) omdat dit alles bijdraagt aan jouw gezondheid en welzijn. Alles is met elkaar verbonden en klachten (symptomen) staan niet op zichzelf.

Voor wie?

In mijn praktijk ontvang ik mensen die, individueel of als partners (of gezinsleden), begeleiding vragen in hun zoekproces. De aanleiding hiervoor kan verschillend zijn. Wel is er vaak een gemeenschappelijk gevoel van controleverlies, ‘er alleen voorstaan’, ‘de kar moeten trekken’ frustratie, moedeloosheid, twijfel en onzekerheid. Je hebt van alles geprobeerd om het zelf op te lossen, maar je komt er niet uit. Mogelijk ben jij, of zijn jullie, ook op zo’n punt beland en kan professionele hulp net dat duwtje in de rug geven die je nodig hebt.

Ik ben gespecialiseerd in relatietherapie. Direct hulp nodig in je relatie? Of je relatie hechter maken? Maak samen een afspraak en kom een keer langs.

Verder ontvang ik mensen die:

1. zich niet thuisvoelen, of ‘uitbehandeld’ zijn, in de reguliere ggz maar (nog) behoefte hebben aan psychologische           nazorg/-ondersteuning

2. elders op een lange wachtlijst staan en ondertussen (ter overbrugging) behoefte hebben aan psychologische zorg

3. de stap naar de ggz te groot vinden maar meer psychologische diepgang nodig hebben dan maatschappelijk werk of een huisartsenpraktijkondersteunende psycholoog (poh-ggz) kan bieden.

4. niet persé afhankelijk zijn van een vergoeding, bereid zijn in zichzelf te investeren en/of veel waarde hecht aan hun     privacy en 1-op-1-contact

Heb je hulp nodig? Aarzel niet maar neem vrijblijvend contact op.

Coaching & Advies

Ook als je (alleen maar) behoefte hebt aan wat advies, of iets wilt weten of leren op psychologisch vlak (bijv. over gedrag, gevoel, lichamelijke reactie, mindfulness, hartcoherentietraining etc.), bewuster wilt gaan leven (minder op de ‘automatische piloot’) of jezelf beter wilt leren begrijpen en ontwikkelen op persoonlijk vlak. Ook dan ben je welkom!

Advies nodig, iets leren op psychologisch/emotioneel vlak of aan jezelf werken? Neem gerust contact op, ik help je graag.

Psycholoog Oss Marion Masolijn praktijkruimte Psycholoog Oss Marion Masolijn praktijk Praktijkruime psycholoog in Oss Marion Masolijn

Marion Masolijn

Marion Masolijn Psycholoog Oss

Bel 06 12637702


Afspraak maken psycholoog Oss


Ik vind het belangrijk dat je je op je gemak en gehoord voelt. Dat is één van de meest basale en belangrijke onderdelen van mijn werk.

Voordelen


  • Persoonlijk
  • Praktisch
  • Privacy verzekerd
  • Zonder verwijsbrief
  • Geen (lange) wachtlijst
Lees alle voordelen

Cliënt vertelt

'Het was een verademing om bij jou terecht te komen. Eindelijk iemand die me begreep, en die heldere uitleg en tips gaf.'

Lees alle ervaringen

Aangesloten bij

Nederlandse Federatie Gezondheidszorg


Register Beroepsbeoefenaren Complementaire Zorg


Nederlands Instituut van Psychologen