Cliëntervaringen

[et_pb_section fullwidth=”on” specialty=”off” transparent_background=”off” background_color=”#c4646e” inner_shadow=”off” parallax=”off” parallax_method=”off”][et_pb_fullwidth_header admin_label=”Fullwidth Header” title=”Cliëntervaringen” background_layout=”dark” text_orientation=”left” /][/et_pb_section][et_pb_section][et_pb_row][et_pb_column type=”3_4″][et_pb_testimonial admin_label=”Testimonial” author=”Yvonne ” url_new_window=”off” quote_icon=”on” use_background_color=”on” background_color=”#f5f5f5″ background_layout=”light” text_orientation=”left”]

Ik vond het spannend om met een vreemde te praten over mezelf, maar vond het noodzakelijk dat het wel gebeurde.

Jouw website sprak me meteen aan. Kreeg het gevoel dat het niet alleen maar zakelijk was, maar dat er meer werd gekeken naar mij – wie ik ben als mens.

Door met jou te bellen en jouw stem te horen voelde dat voor mij meteen prettig, waardoor ik mezelf meteen open kon stellen.

Wat ik erg prettig vond is dat je oprecht naar mij luisterde en dat je mij bevestigde in wat ik diep in mijn hart voelde.

Ik had niet het gevoel dat ik een nummer was, maar een mens die even niet meer wist hoe alles op een rij te krijgen. Hier heb je mij bij geholpen.

Ik vond het leerzaam hoe jij mij voorbeelden gaf waardoor ik naar mezelf kon kijken en hoe het voor mij was. Ook hoe het brein werkt in samenwerking met het gevoel was voor mij een eye-opener.

Mijn keuze om op mijn gevoel af te gaan en samen met jou in gesprek te gaan is de juiste geweest. Ik heb enorm veel geleerd en door jou zie ik de dingen in goede realiteit.

Het gaat erg goed met mij heb me nooit zo prettig gevoeld. Doordat ik veranderd ben zijn de mensen om mij heen ook veranderd waardoor het heel prettig is om te leven.

Bedankt voor alles.

[/et_pb_testimonial][et_pb_testimonial admin_label=”Testimonial” author=”MS” url_new_window=”off” quote_icon=”on” use_background_color=”on” background_color=”#f5f5f5″ background_layout=”light” text_orientation=”left”]

Ik heb al veel gehad aan ons eerste gesprek en werd meteen getest. Jouw analogie bleef op mijn netvlies hangen en zonder dit was ik de zoveelste moeilijke situatie in mijn familie niet doorgekomen. Ik besef dat ellende ook een leerzame kant heeft, en ‘gewapend’ met meer zelfinzicht, een andere kijk op een probleemsituatie en de bewuste keuze om anders te kunnen reageren, kom ik een heel eind verder.

[/et_pb_testimonial][et_pb_testimonial admin_label=”Testimonial” author=”Wendy” url_new_window=”off” quote_icon=”on” use_background_color=”on” background_color=”#f5f5f5″ background_layout=”light” text_orientation=”left”]

Zonder jou zou ik nu niet zijn wie ik nu ben. Ik ben je enorm dankbaar voor je tijd, je persoonlijke aanpak, je kennis en wat ik al niet meer kan opnoemen. Je hebt een bijzonder plekje in mijn hart gekregen omdat je véél meer bent dan een psycholoog.

[/et_pb_testimonial][et_pb_testimonial admin_label=”Testimonial” author=”ML” url_new_window=”off” quote_icon=”on” use_background_color=”on” background_color=”#f5f5f5″ background_layout=”light” text_orientation=”left”]

Je hebt iets in me geraakt, iets waarvan ik niet wist dat het zo in de weg zat en dat er nu eindelijk gewoon mag zijn.

[/et_pb_testimonial][et_pb_testimonial admin_label=”Testimonial” author=”JvB” url_new_window=”off” quote_icon=”on” use_background_color=”on” background_color=”#f5f5f5″ background_layout=”light” text_orientation=”left”]

De sessies met Marion hebben mij heel erg geholpen. Ik heb mezelf en vooral ook de werking van mijn lichaam beter leren kennen, en voor mijn gevoel sta ik nu meer boven mezelf. Ik heb meer controle over mijn ‘ikken’ en blijf rustiger in gespannen situaties. In het begin kwamen sommige methodes wat zweverig over bij mij, maar omdat ze alles wetenschappelijk en logisch kon onderbouwen, en ook overal leuke illustratieve voorbeelden bij wist, kon ik er voor openstaan en heb de werking ervan ook ondervonden. Ik heb Marion als een heel prettig persoon ervaren en ben haar erg dankbaar voor de handvatten die ze mij heeft aangereikt waarmee ik nu zelfstandig weer goed verder kan.

[/et_pb_testimonial][et_pb_testimonial admin_label=”Testimonial” author=”MW” url_new_window=”off” quote_icon=”on” use_background_color=”on” background_color=”#f5f5f5″ background_layout=”light” text_orientation=”left”]

Mijn partner en ik maken geen ruzie meer en dat is al heel fijn. Hij voelt zich prima en ik ook. Ik heb het bijgelegd met zijn familie, dus we praten weer met elkaar als we elkaar zien.

De EMDR therapie heeft ook goed geholpen. Het is heel fijn dat de rust is wedergekeerd.

We hebben heel veel baat gehad met de gesprekken die we bij jou hebben gehad, anders was het denk ik niet gelukt tussen ons.

Heel veel dank van mijn partner en mij. Als iemand hulp nodig heeft zullen we je zeker aanbevelen, je stelt de mensen op hun gemak en oordeelt niet en dat is heel fijn als je in zo’n situatie zit.

[/et_pb_testimonial][et_pb_testimonial admin_label=”Testimonial” author=”Ilona” url_new_window=”off” quote_icon=”on” use_background_color=”on” background_color=”#f5f5f5″ background_layout=”light” text_orientation=”left”]

Mijn verleden was behoorlijk traumatisch en ik had weinig zin om daar in te duiken. Wat mij vooral beviel aan therapie bij Marion is dat niets moet. Ze nodigt je uit tot samenwerking en moedigt je aan. Dankzij het begrip en de ruimte die ze me gaf kon ik eindelijk uit de ‘overleef stand’ komen en durfde zoetjesaan weer te genieten. Mijn gevoelens toelaten was een zware klus, maar ze gaf me nooit meer te verwerken dan ik aankon en steunde me de hele weg.

[/et_pb_testimonial][et_pb_testimonial admin_label=”Testimonial” author=”Jos” url_new_window=”off” quote_icon=”on” use_background_color=”on” background_color=”#f5f5f5″ background_layout=”light” text_orientation=”left”]

Door mijn gebrek aan zelfvertrouwen werd ik behoorlijk depressief. De sessies gaven me inzicht in de oorzaak van mijn onzekerheid en wat er precies gebeurt als ik onzeker word en me ‘down’ ga voelen. Ik heb geleerd er beter mee om te gaan en voel me nu een stuk zekerder. Ik pieker ook minder en kan meer van dingen genieten.

[/et_pb_testimonial][et_pb_testimonial admin_label=”Testimonial” author=”Debbie” url_new_window=”off” quote_icon=”on” use_background_color=”on” background_color=”#f5f5f5″ background_layout=”light” text_orientation=”left”]

Al sinds de puberteit heb ik een probleem met overgewicht. Na alle diëten en voedingsadviezen had ik geen idee meer wat gezond eten is, en hoe fit en energiek zijn voelt. Dankzij de sessies is me een hoop duidelijk geworden. Ik begrijp nu hoe mijn lichaam ‘werkt’ en besef hoe verkeerd bezig ik was, ondanks mijn goede bedoelingen.
Ook heb ik nu een reëler beeld van mezelf en wat voor mij een haalbaar en ‘gezond’ gewicht is. Ik weet dat ik zelf de kilo’s eraf moet werken maar met deze begeleiding heb ik er vertrouwen in dat het me gaat lukken.

[/et_pb_testimonial][et_pb_testimonial admin_label=”Testimonial” author=”Tonnie” url_new_window=”off” quote_icon=”on” use_background_color=”on” background_color=”#f5f5f5″ background_layout=”light” text_orientation=”left”]

Ik had niet veel op met psychologen maar besefte ook dat ik zo niet verder kon. Achteraf ben ik blij dat ik de stap heb gezet. Ondanks mijn weerstand om naar een psycholoog te gaan, voelde ik me snel op mijn gemak. Marion heeft me geholpen met het verwerken van een groot verlies. Wat er is gebeurd kan ik niet terugdraaien, toch is er een last van me afgevallen.
Ik kan nu anders tegen de situatie aankijken en ook beter met de gevolgen omgaan. Dit geeft een gevoel van controle, rust en ruimte.

[/et_pb_testimonial][et_pb_testimonial admin_label=”Testimonial” author=”ML” url_new_window=”off” quote_icon=”on” use_background_color=”on” background_color=”#f5f5f5″ background_layout=”light” text_orientation=”left”]

Het was een verademing om bij jou terecht te komen. Ik voelde me eindelijk gehoord. Onze gesprekken waren prettig en verhelderend. Met rake vragen zette je me aan het denken en haalde datgene naar boven waar het echt om ging. Je gaf me informatie en advies waar ik wat mee kon.

Bedankt Marion!

[/et_pb_testimonial][et_pb_testimonial admin_label=”Testimonial” author=”Danny” url_new_window=”off” quote_icon=”on” use_background_color=”on” background_color=”#f5f5f5″ background_layout=”light” text_orientation=”left”]

Ik ben geen persoon voor ellenlange psychologische gesprekken. Het prettige bij Marion was dan ook dat ze geen standaard werkwijze heeft, maar verschillende invalshoeken. Via enkele (noodzakelijke) gesprekken en verder een methode die mij beter aansprak, kreeg ik vrij snel een helder beeld van waar, wanneer en hoe ik vastliep, en hoe ik dit kon ondervangen. Dit beviel me prima.

[/et_pb_testimonial][et_pb_testimonial admin_label=”Testimonial” author=”Bas” url_new_window=”off” quote_icon=”on” use_background_color=”on” background_color=”#f5f5f5″ background_layout=”light” text_orientation=”left”]

Marion neemt geen genoegen met oppervlakkige antwoorden. Ze wil met je tot de kern doordringen. In het begin vond ik dat heel moeilijk, ik was echt nog niet in staat om me zo open te stellen. Maar Marion is zo oprecht, eerlijk en zonder oordeel in je geïnteresseerd, ze is echt bij je met al haar aandacht gedurende het hele proces. Hierdoor voelt het steeds een beetje veiliger om iets van jezelf bloot te geven. Samen met haar was ik in staat naar mezelf te kijken en oplossingen te vinden.
Marion heeft me geleerd mijn oude pijn te zien, maar ook in mijn lichaam te kunnen voelen. Zo heeft ze me stap voor stap geholpen deze pijn los te kunnen laten en het leven met nieuwe hoop en energie tegemoet te zien. Ik voel me gelukkiger, stabieler en bewuster, zonder haar was me dit nooit gelukt.

[/et_pb_testimonial][et_pb_testimonial admin_label=”Testimonial” author=”KM” url_new_window=”off” quote_icon=”on” use_background_color=”on” background_color=”#f5f5f5″ background_layout=”light” text_orientation=”left”]

Bij Marion durfde ik eindelijk mijn hart te luchten over mijn moeder zonder me een verrader (schuldig) te voelen. Ze veroordeelt niet maar belicht alle kanten van het verhaal. Samen hebben we gekeken wat me nou echt dwars zat, en hoe ik de situatie anders zou kunnen aanpakken.
Ik heb hierdoor het gevoel dat ik niet ben overgeleverd maar juist steviger in mijn schoenen sta. En dat ik voor mezelf op kan komen zonder gelijk schuldig te voelen is een hele opluchting.

[/et_pb_testimonial][et_pb_testimonial admin_label=”Testimonial” author=”Jacques” url_new_window=”off” quote_icon=”on” use_background_color=”on” background_color=”#f5f5f5″ background_layout=”light” text_orientation=”left”]

Ik heb besloten om te stoppen met de sessies van jou.

Het is niet om reden dat het mij niet goed is bevallen, maar juist het tegenovergestelde, dat ik mij door jou sessies toch een stuk beter ben gaan voelen door de hulpmiddelen, die jij mij hebt gegeven, welke ik nog steeds regelmatig beoefen. (ademhalingsoefeningen en mindnessoefeningen)

Ik wil jou daarvoor bedanken, en zodra ik er behoefte aan krijg zal ik niet schromen om contact met je op te nemen.

[/et_pb_testimonial][et_pb_testimonial admin_label=”Testimonial” author=”Nathaly” url_new_window=”off” quote_icon=”on” use_background_color=”on” background_color=”#f5f5f5″ background_layout=”light” text_orientation=”left”]

Het gaat heel goed met mij! Kan me niet voorstellen dat het al weer bijna 2 jaar geleden is toen ik in een heel donker hoekje in mijn hoofd zat. Gelukkig heb ik samen met jou er een kabeltje naar weten te leggen en brandt er nu een flinke lamp. Dit overkomt mij niet meer, dat weet ik zeker. Heb nog steeds veel baat bij de ademhalingsoefeningen die ik heb geleerd en die doe ik ook nog regelmatig. In drukke dagen merk ik dat ik onbewust weer in de oude gewoonte val door hoog te ademen maar registreer dat dan ook en neem dan even een moment voor mezelf voordat ik weer door ga.

Ik heb veel geleerd van die periode en weet nu waar mijn grenzen liggen en nog belangrijker… ik weet ze te bewaken!

[/et_pb_testimonial][et_pb_testimonial admin_label=”Testimonial” author=”Lynn ” url_new_window=”off” quote_icon=”on” use_background_color=”on” background_color=”#f5f5f5″ background_layout=”light” text_orientation=”left”]

Het is alweer een tijd geleden dat ik langs ben geweest.
Ik wilde even laten weten dat het weer goed met me gaat. Ik heb eigenlijk geen paniekaanval meer gehad.
Ook nemen de signalen dat ik er een krijg steeds meer af. Dat is heel fijn.

Ik denk dat ik over een paar weken weer langs wil komen om samen met jou aan iets anders te werken.

In ieder geval bedankt voor de afgelopen keren. Het heeft me allemaal heel erg geholpen.

[/et_pb_testimonial][et_pb_testimonial admin_label=”Testimonial” url_new_window=”off” quote_icon=”on” use_background_color=”on” background_color=”#f5f5f5″ background_layout=”light” text_orientation=”left”]

Graag wil ik je even een berichtje sturen om je te bedanken voor je hulp en je steun. Je hebt ons in deze twee sessies en daarbuiten, met de hulp bij het opstellen van de mail, nu al heel erg goed geholpen. Je leeft je erg goed in ons in, je ziet waar het fout gaat in onze communicatie en je weet dat op een prettige manier terug te brengen. Je hebt ons een goed idee gegeven, door voor te stellen eerst maar eens rust te zoeken en bij te komen en energie op te bouwen. Dat is precies wat we nu gaan doen en dat voelt goed. We gaan werken aan onze relatie en dat doen we stap voor stap. Wij hopen allebei dat we er samen uit gaan komen en wij vinden het erg fijn dat jij ons daarbij wilt helpen.

Enorm bedankt voor je inbreng en je extra tijd en inspanningen.

[/et_pb_testimonial][et_pb_testimonial admin_label=”Testimonial” author=”Betty” url_new_window=”off” quote_icon=”on” use_background_color=”on” background_color=”#f5f5f5″ background_layout=”light” text_orientation=”left”]

Ik ben wel moe na onze sessies maar zie ook wel veranderingen. Ook doe ik elke dag nog 2 x de ademhalingsoefeningen. Ik ben er nog niet helemaal maar ik weet het heeft zijn tijd nodig en die heb ik gelukkig volop.

Marion nogmaals bedankt voor alles.

[/et_pb_testimonial][/et_pb_column][et_pb_column type=”1_4″][et_pb_sidebar admin_label=”Sidebar” orientation=”right” area=”et_pb_widget_area_1″ background_layout=”light” /][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *